Afganistan 1979-1989
News Search:
Home · Artykuły · Forum · Download · Linki · Kontakt · Galeria · Szukaj19 Lipiec 2018 15:06
Rozdzielczośc ekranu
Strona jest dostosowana do rozdzielczości ekranu 1366x768 dla przeglądarki Mozilla Firefox.
Aby zwiększyć lub zmniejszyć czasowo rozdzielczość Twojego ekranu, przy wciśniętym prawym ctrl przekręć rolką myszki i dobierz odpowiednią dla siebie rozdzielczość.
Afganistan 1979-1989
Polityka prywatności

Regulamin strony saperski.dbv.pl.

saperski.dbv.pl szanuje dane osobowe swoich użytkowników, którzy dobrowolnie i bezpłatnie zarejestrowali się na stronie. Polityka prywatności, która znajduje się poniżej, zawiera noty o prawach autorskich, regulamin korzystania z forum, oraz zastrzeżenia prawne, a także wyjaśnienie problemu danych osobowych.

Ochrona danych osobowych:

Strona saperski.dbv.pl nie sprzedaje i nie udostępnia osobom trzecim danych personalnych czy adresowych (adresów e-mail) użytkowników .

Gromadzenie danych osobowych:

Strona saperski.dbv.pl posiada bazę informacji o swoich użytkownikach (adres e-maii i nick). Ich podanie jest dobrowolne i potrzebne do procesów rejestracyjnych w korzystaniu ze strony. Strona saperski.dbv.pl daje możliwość modyfikacji czy całkowitego usunięcia swoich danych osobowych z naszej bazy danych (jeżeli użytkownik chciałby zrezygnować / usunąć swoje dane udostępniamy adres: saperski.pl (at)gmail.com, celem kontaktu w tej sprawie).

Prawa autorskie:

Zawarte na stronie saperski.dbv.pl materiały nie mogą być wykorzystywanie na innych stronach WWW. Są to publikacje stworzone przez autora strony, lub inne osoby z autorem strony współpracujące, a więc chronione prawem autorskim i ich używanie jest łamaniem prawa polskiego. Wyjątek stanowi sytuacja wydania zgody przez saperski.dbv.pl osobom, które zwróciły się do autora strony o taką zgodę. Inną sytuacją jest natomiast dodanie materiałów z strony saperski.dbv.pl i użycie linku zwrotnego do strony saperski.dbv.pl.

Wyłączenie odpowiedzialności:

Strona saperski.dbv.pl nie bierze odpowiedzialności za komentarze czytelników. Odpowiedzialność w tym przypadkach leży po stronie autorów komentarzy. Strona służy pomocą, o ile to możliwe, w nawiązaniu kontaktu z autorem materiału. saperski.dbv.pl zastrzega sobie prawo do wprowadzania zmian w Polityce Prywatności za wyjątkiem punktu traktującego o ochronie danych osobowych, który nie będzie podlegał zmianom. Jedyny przypadek naniesienia zmian w punkcie o ochronie danych osobowych wiąże się z możliwymi zmianami w ustawie o ochronie danych osobowych. Obecnie obowiązującym prawem jest ustawa z dnia 29 sierpnia 1997 r. (Dz.U. 1997 nr 133 poz. 883)
Znajomi i partnerzy
Explosive.pl
us.mil.pl - Wojsko Rosyjskie i ZSRR
rekonstrukcje
strefa militarna
strefa militarna
SRH Siewiernaja
GRH Morpiech
Marskoj piechaciniec- morski piechur
stop_niewypałom
rsva
gazeta afganiec
stowarzyszenie saperów polskich
ghostteam.pl
71BPP

Welcome :)


Nazwa Użytkownika

Hasło

Zapamiętaj mnie



* Zarejestruj się!
* Zapomniane hasło?
Ostatnio dodane artykuły

NSP-N
NSP-D
Apteczka wz. 85
Apteczka AD
Afganistan a lewica.
Karbowiak o wojnie...
Służymy w morskiej...
Lotnictwo śmigłowco...
Afgańscy "trębacze"...
Pokłosie...
"Szturmowcy" z KGB
"Czarne tulipany"..
Renat Szafikow..
Narada w sztabie...
Łupy zwiadowców...
Mudżahedińscy jeńcy...
Afganistan 1979-1989...
Przekazanie strażnicy...

Kalendarium wojny


Afganistan - 1979
Afganistan - 1980
Afganistan - 1981
Afganistan - 1982
Afganistan - 1983
Afganistan - 1984
Afganistan - 1985
Afganistan - 1986
Afganistan - 1987
Afganistan - 1988
Afganistan - 1989

GRH "Morpiech"

GRH MORPIECH
Морская Пехота
СССР 1963-1991



Online
Gości Online: 1
Brak Użytkowników Online

Zarejestrowanch Uzytkowników: 39
Nieaktywowany Użytkownik: 1410
Najnowszy Użytkownik: evg_krivec
FORUM

 Afgancy.fora.pl, Afganistan, Morska Piechota, soviet naval infantry

Afganistan 1979-1989 na YouTube

Jesteśmy także na:



Translator


Archiwum strony

 Afganistan, Afghanistan,archiwum